Första blogginlägget

Blogginlägg nummer ett. Hur viktigt som helst verkligen. Det är nu det ska ske – med mina tankar i ord vill jag fånga er läsare som jag hoppas kommer vara av alla tänkbara slag.  Du som är den engagerade människan eller kanske den mer stillsamma människan. Du som är den supersociala människan eller kanske den asociala människan. Den starka människan eller kanske den lite skörare människan. Du som är den hoppfulla människan eller kanske människan utan större hopp. Slitvargar och lyxlirare, unga som gamla, politiskt röda, gröna eller blå. Svarta i sinnet eller svepta i skimrande pastell.

Vem som helst.

Välkommen till min blogg som kommer att utgå ifrån livet. Livet så som det faktiskt kan vara – både ljuvligt och bedrövligt. Ibland på samma gång till och med. Sällan långtråkigt får jag nog konstatera.

Den röda tråden kommer vara livet när det berör. För det gör livet. Allt som oftast. Och att bli berörd men också beröra är något av det viktigaste vi har som jag ser det. Själsligt, intellektuellt och fysiskt.

Den fysiska beröringen är klurig såhär i bloggform, men i övrigt finns inga hinder. Att leva är att känna, se, lyssna, göra och vara – varje dag. Och allt det kräver mod. Så uppenbarligen kommer denna blogg också att handla om mod. Om modet att leva. 

 Jag – Carola Jansson (Caja) -befinner mig mitt i livet med min stora kärlek och fem barn. Ett stort och välfyllt liv sannerligen. Jag har huvudet och hjärtat fullt för jämnan. Jag lever och andas både känslor och ord. Jag vill alltid uttrycka mig, förmedla och skapa mening. Och jag vill göra skillnad. Det kan jag göra genom att vara medmänniska. Det kan vi alla.

Med dessa ord hälsar jag dig varmt välkommen till Cajas blogg. Jag hoppas du hänger med mig ett tag framöver, för det här är bara början.

Annons

3 reaktioner till “Första blogginlägget

 1. Klart jag ska följa din blogg, kommer säkert som du skriver att beröra allt.
  Tår i ögat av både skratt o sorg ❤️

  Gillad av 1 person

 2. Veronica Myrefur 26 januari, 2019 — 12:16

  Som vanligt berör du VERKLIGEN! ❤ Min kloka och fina vän. Ja, å jag gråter som vanligt… Antar att du inte är förvånad?! 😉 Du, ditt sätt och dina kloka ord gör skillnad. 🤗😘

  Gillad av 1 person

 3. så klart att jag kommer att följa dig även här! du gör helt rätt, lite extra spännande att jag gör lite samma (även om det jag gör kanske inte gör skillnad på samma sätt) ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close